Dinó Park
 Árjegyzék
 
Rendezvények
 
nyomozás
Letölthető füzet
Állatsimogató
 
 
Testközelben a természettel
 
Ahol szelíd dámszarvasok és muflonok várják a látogatókat, valamint a zoo-csemegével megtömött zacskókat. Az ember által felnevelt állatok jól tűrik a rajongást, egy-egy rövid simogatásra meg is állnak, azonban azt tudni kell, hogy a kiabálásra, hirtelen mozdulatokra ösztönösen reagálva nagyon könnyen megriadnak!
 
 
Ezért a kergetés helyett a türelmes várakozás hozza meg leghamarább a gyümölcsét… vagyis a muflonját. Ha csendesen leülünk egy padra, biztosak lehetünk benne, hogy néhány perc múlva tucatnyi érdeklődő dám-, és muflon követeli tőlünk a jussát, csak győzzük betömni zoo-csemegével az éhes szájakat! Ne feledjük a jelszót: kezeket a magasba! - ellenkező esetben valamelyik élelmesebb patás pajtás pillanatok alatt kiharapja a kezünkből a finomságot rejtő zacskót, és a földre szóródott tartalmát lelkesen porszívózni kezdi.
 
 
 
Házirend
 
Az állatok nyugalma érdekében az állatsimogatóban egyidejűleg maximum 20 fő tartózkodhat a padokon ülve. Az állatsimogatóban élő állatok csak a parkban kapható zoo csemegével etethetők. Az állatsimogatóban 14 éven aluli gyermekek csak felnőtt kísérővel tartózkodhatnak.
 
 
AZ ÁLLATSIMOGATÓ NYITVA TARTÁSA: KEDDTŐL - VASÁRNAPIG
 
SIMOGATÓ II.
10:00 - 12:00
14:15 - 16:00
SIMOGATÓ I.
12:30 - 14:00
HÉTFŐ Szünnap
 
 
 
 
 
 
 
Oldal nyomtatása