Dinó Park
 Árjegyzék
 
Rendezvények
 
nyomozás
Letölthető füzet
Haladunk a korral!
Az „okostelefonok” korában a legkézenfekvőbb okosság az volt a részünkről, hogy „elérhetővé” tettük a Budakeszi Vadasparkot azok számára is, akik szeretik a táskájuk/zsebük közelségéből intézni a fontosabb ügyeket, mint amilyen például egy kellemes vadasparki séta is lehet…
Örömmel tájékoztatjuk kedves mostani és jövőbeli rajongóinkat, hogy innentől kezdve telefonra tölthető (is) lett a Budakeszi Vadaspark! Az ingyenes alkalmazás bármilyen okos telefonról elérhető, bárki zsebre vághatja az összes információt, amit a vadasparkkal kapcsolatban tudni érdemes. Mindenki megtalálhatja a számára hasznos tudnivalókat, melyhez csak néhány jól irányzott „bökést” kell véghezvinnie.
 
 
A színes és gyönyörű állatfotók mellett szemünk elé tárul akár egy komplett térkép a vadasparkról, nyitva tartás, jegyárak, szabályzat, de részletes programjainkról is olvashatnak, vagy a „bent lakó” állat fotója mellett a jól ismert vicces fajleírók is megtalálhatók, sőt, az „audioguide” funkciónak köszönhetően akár meg is hallgathatók!
 
Ingyens WIFI a Főbejáratnál (100 m-es körben fogható). Felhasználó és jelszó: vadaspark
 
Kellemes böngészést, lapozgatást kívánunk kicsiknek és nagyoknak egyaránt!
 
 
Az alkalmazás ingyenesen letölthető:
 
 
                                                                                         
2013.09.04. 09:07
nyomtatás