Dinó Park
 Árjegyzék
 
Rendezvények
 
nyomozás
Letölthető füzet
Szülinapi buliszervezést vállalunk!
Csodálatos erdei környezetben várjuk azokat, akik különleges helyszínt keresnek gyermekük szülinapi zsúrjához. Izgalmas programokkal fogadjuk az ünnepeltet és a vendégsereget, akik feledhetetlen élményekkel és kalandokkal térnek haza tőlünk. A programokat a fedett foglalkoztató helyiségünkben vagy az erdőt járva tartjuk.
A Budakeszi Vadaspark szülinapi programajánlatai:

 

1. Állati ajándék – Erdei nyomozás – 1,5 óra (ajánlott korosztály:5-10 év)

Az állatok szeretnék megajándékozni a gyerekeket egy kis meglepetéssel, de előbb szeretnék megtudni, hogy vajon a gyerekek is vannak-e olyan ügyesek, mint maguk az állatok. De miben is lehetnek ügyesek az állatok? A program során a gyerekekkel izgalmas nyomozásra indulunk, hogy megtaláljuk az állatok elrejtett szülinapi meglepetését, miközben ki kell állnunk az állatok ügyességi próbáját. Természetesen a sikerrel vett akadályokat követően a kedves kis görényünk készségesen kárpótol majd minden fáradságunkat.

 

A program erdei utakon és ösvényeken is keresztülhalad, ezért az időjárásnak megfelelő kényelmes, zárt cipő viselését ajánljuk a résztvevőknek.

 

2. Állati tréfa – 1,5 óra (ajánlott korosztály:7-12 év)

Az állatok sem szeretnének kimaradni egy jó kis születésnapi buliból, ezért megtréfáltak minket és a gyerekek ajándékját tartalmazó kincsesládánknak elvitték a kulcsát. Persze azért hagytak maguk után nyomokat is, amiket követve lépésről-lépésre közelebb kerülhetünk a kulcs rejtekhelyéhez. Ha minden próbát kiállunk, már csak el kell hozni tőlük a kulcsot. No de ki megy be hozzájuk???

 

(Éjszakai programként is megtartható! Ez esetben elemlámpa szükséges!)

A program erdei utakon és ösvényeken is keresztülhalad, ezért az időjárásnak megfelelő kényelmes, zárt cipő viselését ajánljuk a résztvevőknek.

 

3. Esőprogram: Szőrös szülinapi szereplők – 1 óra

Milyen csukott szemmel vadászni? Kinek jobbak a reflexei? Megtaláljuk vajon az elkószált Róka Rudit? - Beltéri erdőismereti játékok.

Ezt a programot rossz idő esetére ajánljuk, amikor a foglalkozást a gyerekekkel a fedett, és szükség esetén fűtött pavilonunkban tartjuk meg. A benti programra való váltást legkésőbb a születésnap előtt egy nappal telefonon kérjük jelezni! 20/310-37-89 (A kinti programjainkat minden körülmény között meg tudjuk tartani, ezért a csoport érzékenységén múlik, hogy kevésbé ideális időben kinti, vagy benti programra kerül-e sor. Javasoljuk azonban, hogy a gyerekeket úgy készítsük fel, hogy csepergő esőbe is ki tudjunk menni.)

 

4. Vadaspark Kalandpark (márciustól) – 1,5 óra

A Kalandpark gyönyörű környezetben öt különböző nehézségű pályával várja a kalandra vágyókat. A születésnapi programban a résztvevők rövid oktatás után 1 órát mászhatnak a pályákon. A kicsiknek (140 cm alatt) a B pálya, a nagyobbaknak (140 cm fölött) a B C és F pálya áll rendelkezésükre. Szülői kísérettel a felnőtt D és E pályák is használhatóak.

 

5.  Éjszakai program – 1,5 óra (Elemlámpa szükséges!)

Éjszakai programként az „Állati ajándék erdei nyomozás” című programunkat ajánljuk. Ezt a programokat indíthatjuk a sötétedés beálltával is, így az izgalmas kalandok még emlékezetesebbé vállhatnak.

 

Egyéb kiegészítő programlehetőség:

 

Lovas-kocsizás – Előzetes egyeztetést igényel!

A Vadaspark bejáratától indulva erdei utazáson lehet részt venni lovaskocsival. A kocsira egyszerre 8 felnőtt, vagy 12 gyermek fér fel, átlagosan 10 fő körönként. (12.700,-Ft/fél óra)

 

A programok ideje alatt a csoportokhoz kérünk minimum két felnőtt kísérőt is, akik a gyerekek egyéni szükségleteit (ivás, papírzsebkendő, stb.) el tudják látni! Szülői felügyelet mellett a három év alatti gyerekek számára a programok térítésmentesek.

 

A választott program módosítására legkésőbb a születésnapi zsúrt megelőző utolsó munkanap tudunk lehetőséget biztosítani!!! (A pénteken születésnapozóknak csütörtökön, míg a hétvégén ünneplőknek pénteken!)

 

Helyszín: (Lehetőség van a születésnapi program bázisának kinti és benti helyszínt is választani!)

 

 

Pavilon:

A születésnapi programjukra a fedett, fűthető foglalkoztatónkat (Pavilon) ajánljuk, ahol a választott program előtt, vagy azt követően el tudják fogyasztani az Önök által hozott, vagy a Vadaspark Büféje által biztosított ételt és italt (díszítést, papírtányért és evőeszközöket a program nem tud biztosítani, természetesen, ha igényelnek cateringet, az tartalmazza az evőeszközöket!).

 

 

 

 

Az épület felszereltsége:

o   nemenként külön mosdó wc-vel,

o   60 literes hűtőszekrény – 2 normál méretű torta fér bele maximum, 

o   mikrohullámú sütő,

o   LG zenelejátszó – CD, pendrive (mp3), lejátszására alkalmas. Az okos telefon bluetooth-al összekapcsolható a zenelejátszóval és az épület wifihálózatán keresztül az internetről bármilyen zene hallgatható.

o   asztalokon viaszos vászon, székek

  

Letölthető meghívó a pavilonba innen

 


 

Szabadtéri tűzrakóhely / Sziklaterem:

A Kalandparkunk mellett bokrok és fák takarásában várja a születésnapot ünneplőket a madárdaltól hangos sziklateremünk.

Sziklatermünk felszereltsége:

o   4 db tűzrakóhely farönk ülőhelyekkel

o   1 db szaletli két rönkasztallal és padokkal kb. 12 fő férőhellyel

o   1 db rönkasztal padokkal kb 8 fő férőhellyel

 

Letölthető meghivo a tűzrakohelyhez innen

 

 

Fontos! Mivel jó idő esetén minden program a szabadban valósul meg, ahol lehet sár, víz, hó stb., ezért ajánljuk, hogy a gyerekeknek az évszakhoz illő meleg ruhával, vízálló lábbelivel készüljenek.

 

Hétvégi turnusok:

Délelőtt: 10:00-13:00 (A pavilonunkat már 9:30-kor a csoport rendelkezésre bocsájtjuk díszítés céljából.)

Délután: 15:00-18:00 (A pavilonunkat már 14:30-kor a csoport rendelkezésre bocsájtjuk díszítés céljából.)

 

 

Árak:

Pavilonnal 4.000,- Ft/gyermek (minimum 10 gyerek)

Szabadtéri tűzrakóhellyel: 3.500,-Ft/gyerek (minimum 10 gyerek)

 

Az ár minden esetben tartalmazza a választott programot, a gyermekek részére a vadasparki belépőtés a fedett foglalkoztatónk (pavilonunk), vagy a szabadtéri tűzrakóhyelyünk bérlését. Tehát érkezéstől indulásig a pavilonunk 3 órán át áll a szülinapos csoport rendelkezésére, míg a szabadtéri helyszínünk fél nap erejéig. (reggeltől 13:00-ig, vagy 13:00-tól estig) A születésnap vezetett programján a kísérő szülők ingyenesen vehetnek részt, a további Vadaspark látogatásánál pedig csoportos felnőtt jegyet válthatnak a pénztárban. (1000,- Ft/fő)

 

  

Pavilon bérlése a fenti programon felüli időtartamra: 500,- Ft/gyermek/óra.

A szabadtéri tűzrakóhelyünk bérlése egész napra: 25.400,-Ft

·     Pavilon bérlése program nélkül szülinapi rendezvényre: 20.000,- Ft / alkalom (legfeljebb 4 óra időtartamban)

 

Jelentkezés:

Szabad időpont egyeztetése érdekében érdemes előbb telefonon érdeklődni (Aczél Gergely: 20/310-37-89), és előzetesen lefoglalni a kívánt időpontot. A születésnapi programjukat viszont csak azt követően tudjuk rögzíteni a naptárunkban, miután email-en (aczel.gergely@bkvp.hu) elküldik a részünkre a születésnapi programjuk adatait. A következőket kérnénk feltüntetni megrendelő a levelükben:

 

Dátum
Óra
Pavilon vagy kültéri tűzrakóhely?
Név
Születésnapos keresztneve
Telefon
E-mail
Program
Korosztály
Létszám
Fiú/lány
Cateringet igényel?
Egyéb
 

 

 

 

Catering szolgáltatás

 

Catering szolgáltatások rendelhetőek a Vadaspark Kávézó és Büfé szolgáltatásának keretében! Catering megrendelés legkésőbb a programot megelőző harmadik napon lehetséges.

A részletekért kérjük keresse a Büfé munkatársát Laki Renátát a következő elérhetőségeken:

 

Vadaspark Kávézó és Büfé:

 

Laki Renáta

mobil: 20/229-51-97 (hétfőtől szombatig 9-től 17 óráig)

 

E-mail: vadasparkkavezo@gmail.com

 

 

Gyakori kérdések:

 

A felnőtteknek mennyibe kerül a program?

A felnőtteknek alap esetben nem kerül plusz költségbe a program. A szakvezetés során szabadon beléphetnek a gyerekekkel a Vadasparkba és ők is együtt tarthatnak a gyerekekkel. Hétvégén a parkolási díj jöhet esetleg szóba. Ennek költsége 400 Ft/személygépjármű/nap.

 

Hol van a pavilon?

A Pavilonunk a Vadasparkon kívül helyezkedik el a Vadaspark Étteremmel szemben a fák között egy kör alakú fa épület. A sziklafalas parkolónktól kb. 30 méter távolságra a Vadaspark irányában.

 

Lehet-e kicsit korábban jönni, díszíteni az épületet?

Igen. Fél órával a meghirdetett program előtt a csoport rendelkezésére bocsájtjuk a pavilonunkat.

 

Kell-e előleget fizetni?

Nem kell. A megérkezett gyerekek létszámának megfelelően a Vadaspark pénztárnál kell majd fizetni.

 

Mikor kell fizetni?

A szakvezetett program esetén a program elindulását követően a Vadasparkba való belépésnél, míg a kalandparkos program esetén a kalandparkba való belépés előtt.

 

Lehet-e kártyával fizetni?

Igen lehet. A következő fizetési lehetőségek vannak a Vadaspark pénztáránál a nyitvatartási idő alatt:

o   készpénz

o   bankkártya

o   Sodexo által kibocsátott ajándék- és kultúrautalvány

o   MKB, OTP, K&H Széchenyi Pihenőkártya szabadidő alszámlája

 

 

 

 
 

Hozhatunk-e magunkkal ételt és italt a születésnapra?

A csoport bármit hozhat magával, nincs megkötés. A Vadaspark büféjéből azonban igény szerint rendelhetőek a felkínált ételek és italok.

 
 
 
2015.02.11. 09:41
nyomtatás