Dinó Park
 Árjegyzék
 
Rendezvények
 
nyomozás
Letölthető füzet
Éjszakai kalandtúrákra hív a Budakeszi Vadaspark
Eljött a tavasz, ami a Budakeszi Vadaspark életében a hagyományok szerint annyit jelent, hogy a sötétedés után tartandó Éjszakai Kalandtúrákon tettre kész látogatók ismerkedhetnek az éjjeli életmódot folytató állatok ritkán látott viselkedésével és az éjszakai erdő neszeivel.
A látogatók az idei tavasz folyamán is megrendezett Éjszakai Kalandtúrák során szakvezetők kíséretében nyerhetnek exkluzív bepillantást a Budakeszi Vadaspark záróra utáni életébe. Ez azért különösen izgalmas, mert a vadasparkban lakó állatok némelyike éjszakai életmódot folytat, így mikor a nap lenyugszik, ők akkor kezdik – vagy épp folytatják – a szokásos napi rutinjukat: esznek, isznak, játszanak, rohangálnak, fára másznak, vadásznak, vagy éppen aktív társadalmi életet élnek. Az éjszakát a máskor nem hallható zajok, neszezések, kaparások, horkantások, huhogások és szárnysuhogások teszik még borzongatóbbá.

Bárki részt vehet a Budakeszi Vadaspark éjszakai szakvezetésein, aki nem fél a sötétben, szereti az extrémebb kalandokat, és előre regisztrál a lenti időpontok egyikére. A leendő látogató hátizsákjában feltétlenül legyen valamilyen világító eszköz (elem- és/vagy fejlámpa), de a melegebb öltözék és a bátor hozzáállás se maradjon otthon.

Időpontok:


2017. szeptember 1 (BETELT), 8 (BETELT), 15 (BETELT), 22 (BETELT), 29 (BETELT).
 
Gyülekező a vadaspark főbejáratánál: 20:00 órakor
 
2017. október 6. (BETELT), 13. (BETELT), 20. (BETELT), 27. (BETELT)  
 
Gyülekező a vadaspark főbejáratánál: 19:00 órakor

A program körülbelül 2 órás, a meghirdetett napokon maximum 2 x 50 fős csoport indul.


Jelentkezni a budakeszi.vadaspark@bkvp.hu címen lehet, az üzenet tárgya „Éjszakai túra” legyen! A túrán kizárólag azok vehetnek részt, akik előzőleg e-mailben jelezték szándékukat.

Az Éjszakai Kalandtúrára a felnőttjegy: 1.450,- Ft, a gyerekjegy (2-14 éves korig): 800,- Ft
 
 
2017.02.27. 11:45
nyomtatás