Dinó Park
 Árjegyzék
 
Rendezvények
 
nyomozás
Letölthető füzet
A Budakeszi Vadaspark ismeretterjesztő játékot ajándékoz karácsonyra - Új funkció a vadaspark okostelefonos alkalmazásában
A Budakeszi Vadaspark idén karácsonykor különleges ajándékkal kedveskedik látogatóinak és az állatkedvelőknek: továbbfejlesztette eddig is népszerű okostelefonos applikációját! Az új Állati NyomoZoo játék az ingyenes alkalmazáson belül az egész családnak játékos ismereteket kínál a Magyarországon őshonos és a Kárpát-medencébe betelepített állatokról. 
A Budakeszi Vadaspark okostelefonos applikációjával több tucatnyi állatfajt és számtalan természetközeli programlehetőséget lehet zsebre vágni, s így a digitális térben még tovább lehet színesíteni a vadaspark-élményt. Az egyre szélesebb körben használt alkalmazás népszerűségét látva döntött úgy a Budakeszi Vadaspark, hogy idén karácsonykor egy új játékkal lepi meg a látogatóit. Így kerülhetett az applikációba, s most minden állatrajongó képzeletbeli karácsonyfája alá az Állati NyomoZoo kvíz. 

A játék az egész vadasparkon végigkalauzolja a felhasználót, akinek minden állomásnál furfangos kérdéseket megválaszolva kell „nyomoznia”. Az alkalmazásban található interaktív térkép megjelöli a játék egyes állomásait is, ahol a kihelyezett QR kódok beolvasása után jelennek meg az adott megállók kérdései. A sikeres teljesítést követően még egy vadasparki keretbe foglalt szelfit is megoszthatunk saját Facebook-oldalunkon.

A Budakeszi Vadaspark kiemelten fontosnak tartja, hogy lépést tartson a digitális világ fejlődésével, hogy virtuálisan is minél szélesebb közönséget tudjon elérni játszva tanító és szakmai tartalmaival egyaránt. Facebook-oldalunkat napról napra már több mint 33 ezren követik, ezért elengedhetetlennek tartjuk, hogy a közösségi média digitális csatornáit is aktívan használjuk a környezettudatosság tiszteletének terjesztésére, játszva tanításra és közösségépítésre egyaránt.  Ennek a törekvésnek az egyik alappillére a felhasználói visszajelzések alapján folyamatosan továbbfejlesztett applikációnk is, amelyben az új frissítésnek köszönhetően már a játékok eredményeit is meg lehet osztani ismerőseinkkel, így akár játékos versengés is kialakulhat arról, hogy ki tud többet a Magyarországon őshonos és a Kárpát-medencébe betelepült állatokról. A látogatóink számára egyfajta karácsonyi ajándéknak szánt játékot minden korosztálynak nyugodt szívvel ajánljuk, hiszen három nehézségi fok közül lehet választani, így az egész család találhat benne érdekes és elgondoltató kérdéseket, amivel bővíteni tudja ismereteit. Kívánom, hogy már a két ünnep között is minél többen leljék örömüket benne itt, a vadasparkban. Ezúton is szeretném megköszönni a Földművelésügyi Minisztérium és az Örökerdő Alapítvány támogatását az alkalmazás továbbfejlesztéséhez”– mondta Szabó Péter, a Budakeszi Vadaspark igazgatója.

A sokszínű, túlnyomórészt audiovizuális tartalomból fakadó adatmennyiség miatt először Wi-Fi kapcsolaton keresztül célszerű ismerkedni az applikáció legújabb frissítésével, amit az alábbi linkekről lehet ingyenesen, a két legnépszerűbb okostelefonos operációs rendszerre letölteni: 

iOS  
 
 
2017.12.21. 22:22
nyomtatás