Dinó Park
 Árjegyzék
 
Rendezvények
 
nyomozás
Letölthető füzet
Kalandozz éjszaka a Budakeszi Vadasparkban!
Régóta álmodozol egy éjszakai kalandtúráról? Szeretnéd tudni, hogy mitől fényvisszaverős az éjszakai állatok szeme? Kíváncsi vagy, hogy a baglyok mit csinálnak az éj leple alatt? Ha igen, és nem félsz a sötétben, gyere el márciusban és áprilisban péntek esténként a Budakeszi Vadaspark éjszakai szakvezetéseinek egyikére és vesd bele magad az éjszakai élet titkaiba – kicsit másképp.
A Budakeszi Vadaspark által minden évben megrendezett Éjszakai Kalandtúrák során a látogatók szakvezető kíséretében nyerhetnek bepillantást a vadaspark záróra utáni életébe. A napnyugta után induló túrákon az éjszakai életmódot folytató állatok titkos és kalandos életét leshetik meg, akiknek azután kezdődik a napjuk, miután mi már nyugovóra hajtottuk a fejünket. Az éjszakát a máskor nem hallható zajok, neszezések, kaparások, horkantások, huhogások és szárnysuhogások teszik még izgalmasabbá, az éjszakai égbolt sejtelmes fényeinek díszlete pedig tovább fokozza az amúgy is vibráló hangulatot.
 
Bárki részt vehet a Budakeszi Vadaspark éjszakai szakvezetésein, aki nem fél a sötétben, szereti az extrémebb kalandokat, és előre regisztrál a lenti időpontok egyikére. A leendő látogató hátizsákjában feltétlenül legyen valamilyen világítóeszköz (zseb- és/vagy fejlámpa), de a melegebb öltözék és a bátor hozzáállás se maradjon otthon.
 
Az Éjszakai Kalandtúrák időpontjai: 

2018. március  2., 9., 16., 23., 30. (minden időpont betelt) 
 
Gyülekező a főbejáratnál: 18:00 órakor

2018. április 6., 13., 20., 27. (minden időpont betelt)

Gyülekező a főbejáratnál: 19:00 órakor

Új időpontok:

2018. május 4. és 11. 
(minden időpont betelt)

Gyülekező a főbejáratnál: 20:00 órakor

A program körülbelül 2 órás, a meghirdetett napokon maximum 2 x 50 fős csoport indulhat. Jelentkezni a budakeszi.vadaspark@bkvp.hu címen lehet, az üzenet tárgya „Éjszakai túra” legyen. A túrán kizárólag azok vehetnek részt, akik előzőleg e-mailben jelezték szándékukat!

Az Éjszakai Kalandtúrára a felnőttjegy 2200 Ft, a gyerekjegy (2-14 éves korig) 1100 Ft. 
 
 
2018.02.23. 22:08
nyomtatás