Dinó Park
 Árjegyzék
 
Rendezvények
 
nyomozás
Letölthető füzet
Hírlevél
Név:

E-mail:

Kecske agility maraton a Budakeszi Vadasparkban
Vajon mivel motiválható egy kecske? Át tud ugrani egy karikán? Valóban igaz a kecskék legendás egyensúlyérzéke? Igaz, hogy mindegyikük porondra termett? Ezekre és még számos kérdésre kaphatnak választ azok, akik ellátogatnak április 14-én (szombaton) a Budakeszi Vadasparkba és végignézik a kecske agility show-k egyikét. A dupla kecskeügyességi bemutató mellett Állatijó Bemutatók is várják az érdeklődőket, a programok a belépő árán felül ingyenesen látogathatók. 
Legtöbbünk legfeljebb természetfilmekből vagy televíziós műsorokból tudhatja, hogy még a közönséges házi kecskék is macskákat megszégyenítő mozgáskoordinációs képességgel és egyensúlyérzékkel rendelkeznek. Az agility kifejezés az állatokkal közösen, szoros együttműködésben végzendő ügyességi sportágat takarja, egyfajta akadályversenyt, ahol az állat (esetünkben egy kecske) és a gazdája közti összhangon van a hangsúly. 

A szakértők április 14-én ráadásul nem is egy, hanem dupla attrakció során mutatják be, hogy pontosan milyen az, amikor ez a kedves kis háziállat, amelyből több egyed is található a Vadaspark Pici Tanyáján, vígan ugrándozó artistává változik! A Budakeszi Vadaspark komoly figyelmet fordít arra, hogy interaktív előadásokkal és látványos bemutatókkal még közvetlenebbül lehessen megismerkedni a Magyarországon őshonos és a Kárpát-medencébe betelepült állatok legkülönösebb, legfurcsább és legérdekesebb állati szokásaival és képességeivel.

A részletes szombati program:

12.00 Állatijó bemutató a színpadon 
13.00 Kecske agility a színpadon 
14.00 Állatijó bemutató a színpadon 
15.00 Kecske agility a színpadon 
 
2018.04.11. 20:47
nyomtatás