Dinó Park
 Árjegyzék
 
Rendezvények
 
nyomozás
Letölthető füzet
Kecske Torna a Budakeszi Vadasparkban
Vajon mivel motiválható egy kecske? Át tud ugrani egy karikán? Valóban igaz a kecskék legendás egyensúlyérzéke? Igaz, hogy mindegyikük porondra termett? Ezekre és még számos kérdésre kaphatnak választ azok, akik ellátogatnak május 5-én (szombaton) a Budakeszi Vadasparkba és végignézik a kecske tornák egyikét. A dupla kecskeügyességi bemutató mellett Állatijó Bemutatók is várják az érdeklődőket, a programok a belépő árán felül ingyenesen látogathatók. 
Legtöbbünk legfeljebb természetfilmekből vagy televíziós műsorokból tudhatja, hogy még a közönséges házi kecskék is macskákat megszégyenítő mozgáskoordinációs képességgel és egyensúlyérzékkel rendelkeznek. A foglalkozások során, egyfajta akadályversenyt tekinthetnek meg a látogatóak, ahol az állat (esetünkben egy kecske) és a gazdája közösen, szoros együttműködésben oldják meg az ügyességi feladatokat. 

A szakértők május 5-én ráadásul nem is egy, hanem dupla attrakció során mutatják be, hogy pontosan milyen az, amikor ez a kedves kis háziállat, amelyből több egyed is található a Vadaspark Pici Tanyáján, vígan ugrándozó artistává változik! A Budakeszi Vadaspark komoly figyelmet fordít arra, hogy interaktív előadásokkal és látványos bemutatókkal még közvetlenebbül lehessen megismerkedni a Magyarországon őshonos és a Kárpát-medencébe betelepült állatok legkülönösebb, legfurcsább és legérdekesebb állati szokásaival és képességeivel.

A részletes szombati program:

12.00 Állatijó bemutató a színpadon 
13.00 Kecske Torna a színpadon 
14.00 Állatijó bemutató a színpadon 
15.00 Kecske Torna a színpadon 
 
2018.04.11. 20:47
nyomtatás