Dinó Park
 Árjegyzék
 
Rendezvények
 
nyomozás
Letölthető füzet
Vadászati Kulturális Nap a Budakeszi Vadasparkban
A Budakeszi Vadasparkba látogatók április 28-án, szombaton, a vadászat hagyományaival ismerkedhetnek meg testközelből. A szervezők a Vadászati Kulturális Egyesülettel karöltve, interaktív módon mutatják be az érdeklődőknek azt a több évszázados munkát, amit a vadászati szakemberek a magyar kultúra szerves részeként végeznek. Az egész napos vadászati vetélkedő mellett solymászati bemutató, kisállat tréningek és természetesen a vadasparktól megszokott Állatijó Bemutatók is várják a látogatókat. A programok a belépőjegy árán felül ingyenesen látogathatók!
A Vadászati Kulturális Egyesület vadászati vetélkedője az egész család fantáziáját megmozgató feladatokkal és meglepetésekkel kecsegtet, az egész napos solymászati bemutatón pedig izgalmasan közelről lehet megtapasztalni e ragadozó madár szépségét, kecses mozgását, valamint a vadászatban betöltött szerepéről is tanulhatnak majd az érdeklődők. Mindemellett a Budakeszi Vadasparkban nemrégiben átadott Vadászati Tanösvény állomásait végigkövetve, a látogatók különböző ismereteket szerezhetnek többek között a vadászat történelméről, legfontosabb kulturális és művészeti vonatkozásairól, és a vadászkutyák speciális fajtáiról is.

A Vadászati Kulturális Egyesülettel tartott tematikus napnak köszönhetően immár az egész család megismerheti a vadászat folyamatait, több évszázadot felölelő hagyományát és természetes szépségeit is, aminek köszönhetően a XXI. századi ember életében is megjelenhet a régmúltban gyökerező szakma tudatos ápolása.

A Vadászati Kulturális Nap részletes programja:

9:00-17:00  Egész napos vadászati vetélkedő és solymászati bemutató

10:00 Mosómedve tréning
12:00 Állatijó Bemutató a színpadon
13:00 Aranysakál tréning
14:00 Állatijó Bemutató a színpadon
15:00 Kisragadozó látványetetés
 

 
2018.04.26. 20:52
nyomtatás