Dinó Park
 Árjegyzék
 
Rendezvények
 
nyomozás
Letölthető füzet
Már csak két hónapig…
… láthatóak, a Budakeszi Vadaspark és az Erdőzúgás Magazin közös, „Erdő – a minket körülölelő természeti környezet” címmel indított rajzpályázatára beküldött alkotások, amikből szabadtéri kiállítást nyitottak a vadasparkban.
 
 
 Minden látogató és alkotó megcsodálhatja, a közel 1000 rajzból, festményből, álló tárlatot, augusztus 31.-ig, a medvék kifutója mellett. Az első helyezett alkotások, a bejárat melletti színpadon kerültek kiállításra.
A téma, az állatok és az őket körülölelő természet, kicsiket és nagyokat egyaránt megmozgatott, 4 éves kortól 60 éves korig, sokan ragadtak ceruzás és ecsetet. A Budakeszi Vadasparkban bemutatott Magyarországon őshonos, a Kárpát-medencébe betelepített állatfajok minduntalan visszaköszöntek a pályamunkákról. Természetesen az egzotikus tájak vadjait is megörökítették az alkotók, így találkozhatunk zsiráffal, oroszlánnal, a számtalan medve, farkas, róka, sün és szarvas között.
Egyes rajzok meglepő kézügyességről, az állatok, azok élőhelyének, viselkedésének alapos ismeretéről tettek tanúbizonyságot, amelyek mögött, sokszor tizenéves „művészeket” tisztelhetünk.
A rajzpályázaton résztvevők, előzetes e-mailen történő (a budakeszi.vadaspark@bkvp.hu címen) bejelentkezést követően, ingyenesen látogathatják meg a vadasparkot 2018. december 31.-ig.
 
2018.07.06. 15:28
nyomtatás