Dinó Park
 Árjegyzék
 
Rendezvények
 
nyomozás
Letölthető füzet
Tölts el egy éjszakát a Budakeszi Vadasparkban!
Szeretnéd tudni, hogy mi történik éjszaka a Budakeszi Vadasparkban? Kíváncsi vagy, hogy mit csinálnak a vadasparki állatok, miután lemegy a nap? Ha igen, és nem félsz a sötétben, gyere el szeptemberben és októberben péntek esténként a Budakeszi Vadaspark éjszakai szakvezetéseinek egyikére, és vesd bele magad az éjszakai élet titkaiba – egy kicsit másképp. 
 A Budakeszi Vadaspark által minden évben megrendezett Éjszakai Kalandtúrák során a látogatók szakvezető kíséretében nyerhetnek bepillantást a vadaspark záróra utáni életébe. A napnyugta után induló túrákon az érdeklődők megismerkedhetnek az éjszakai állatok „napjaival”, az életmódjukkal, viselkedésükkel és táplálkozásukkal, valamint újdonságként most a szakvezetések előtt a népszerű Állatijó Bemutató éjszakai madarakról szóló különkiadása is megtekinthető lesz.
 
Bárki részt vehet a Budakeszi Vadaspark éjszakai szakvezetésein, aki nem fél a sötétben, szereti az extrémebb kalandokat, és előre regisztrál a lenti időpontok egyikére. A kalandvágyó látogató hátizsákjában feltétlenül legyen valamilyen világítóeszköz (zseb- és/vagy fejlámpa), de a melegebb öltözék, a bátor hozzáállás, és a kíváncsiság se maradjon otthon.
 
Az Éjszakai Kalandtúrák időpontjai: 


2018. szeptember  7. (Betelt!), 14. (Betelt!), 21. (Betelt!), 28. (Betelt!), 

 
Gyülekező a főbejáratnál: 18:30 órakor

Állatijó Bemutató: 19:00 óra
A szakvezetés időpontja: 20:00 óra
2018. október 5. (Betelt!), 12. (Betelt!), 19. (Betelt!), 26.(Betelt!),
 

Gyülekező a főbejáratnál: 17:30 órakor

Állatijó Bemutató: 18:00 óra
A szakvezetés időpontja: 19:00 óra
 
 
 
Az Állatijó Bemutató 45 perces, az utána következő éjszakai szakvezetés pedig 1 órás lesz. A meghirdetett napokon maximum 2 x 50 fős csoport indulhat. Szervezett csoportokat (óvodás csoportok, iskolai osztályok, 20 főtől) szombatonként tudunk fogadni. Jelentkezni a budakeszi.vadaspark@bkvp.hu címen lehet, az üzenet tárgya „Éjszakai túra” legyen. A túrán kizárólag azok vehetnek részt, akik előzőleg e-mailben jelezték szándékukat és jelentkezésükről visszaigazolást kaptak!


 
 Az Éjszakai túrákra regisztrálni, minden pénteken, 12.00 óráig van lehetőség!
 
A programokra a felnőtt jegy 2200 Ft, a gyerek jegy (2-14 éves korig) 1100 Ft.
2018.09.04. 13:29
nyomtatás