Dinó Park
 Árjegyzék
 
Rendezvények
 
nyomozás
Letölthető füzet
Házhoz megy a Vadaspark!
Hogyan készülnek a télre az állatok? Melyik szín mit jelent a természetben? Mi a különbség a szarv és az agancs között? Mi az erdész munkája? Minden hulladék szemét?
Ehhez hasonló kérdésekre kapnak választ azok az ovisok, akik részt vesznek a foglalkozásainkon!
 
Vannak dolgok, amiket nem lehet elég korán elkezdeni, és az állatokkal való bánásmód, a természet szeretete, a környezettudatos szemléletmód elsajátítása ezek közé tartozik. Speciális, az óvoda környezetében, vagy az óvodai csoportszobában tartott programjainkat úgy állítottuk össze, hogy a tudást a legkisebbek számára is érthető és élvezhető formában adjuk át. Kollégáink a Vadaspark kézből nevelt állatait élőben is bemutatják, hogy a gyerekek biztonságos módon, de testközelből ismerkedhessenek meg a hazai vadonban élő állatokkal, például sünnel, görénnyel vagy pelével. Nem csak élő állatokkal ismerkedünk, a gyerekek megtapinthatnak állatszőrméket, koponyákat, bogárpáncélt és más kincseket is.
 
 
Egy csoport maximális létszáma 25 fő lehet. A foglalkozások, időtartama 35 perc +10 perc állatos foglalkozás, melynek ára, az 1. csoportnak 15000 forint, minden további csoport estében 10000 forint. (Budakeszi 30 kilométeres körzetén belül, a kiszállás ingyenes, ezen kívül, 10 kilométerenként, további 1500 forint felár fizetendő!)
 
 
12 különböző, akár havi rendszerességgel kérhető interaktív, oktatójáték közül választhatnak az ovisok.
 
További információért forduljon bizalommal kollégánkhoz Farkas Ádámhoz!
 
Tel. : 06 70 6707851
 
 
 
2018.10.23. 08:01
nyomtatás