Dinó Park
 Árjegyzék
 
Rendezvények
 
nyomozás
Letölthető füzet
Kalandpark
 
A kalandpark november 12-től, tavaszig ZÁRVA TART! 
 
A kalandpark használata, csak megfelelő ruházat és zárt lábbeli viselése mellett engedélyezett!
 
 
KALANDPARKUNKBA ANIMÁTOROKAT KERESÜNK! Jelentkezni fényképes önéletrajzzal: budakeszi.kalandpark@gmail.com
 
Magasságot és izgalmakat kedvelő kalandorokat várunk a Budakeszi Vadaspark kalandparkjába! A legbátrabbak a mélységre és gravitációra fittyet hányva teszik meg a kalandokkal és legyőzendő akadályokkal teli kötélpálya utat fától-fáig, amely nem mindig olyan egyszerű, mint amilyennek alulról látszik…
 
A Kalandpark gyönyörű, erdei környezetben, öt különböző nehézségű pályával várja a mászni, csüngeni, lógni, függeni és csusszanni vágyókat. A kicsiknek (110-140 cm között) a B pálya, a nagyobbaknak (140 cm fölött) a B, C és F pálya áll rendelkezésükre. Az E pályát csak 18 év feletti, az extrémebb kalandokat kedvelő, vállalkozó kedvű vendégeink vehetik igénybe. Az F pálya platformjairól csak csúszva lehet átjutni a másikra, de azt elég gyakran és technikásan.
 
 
A mászás előtt egy alapos felkészítés vár mindenkire a pályák használatával kapcsolatban. A kollégák a tanulópályán, gyakorlatban mutatják meg a hevederek, csúszkák használatát, és a legfontosabb szabályokat is elmondják, melyeket mindenkinek szigorúan be kell tartania, aki a pályákat használni szeretné.
 
Pályák leírása:
 
6 pálya:
 
A – gyakorló pálya - lila
 
Kicsiknek (100-140 cm között)
 
B – gyerek pálya - kék
B2 – gyerek pálya - kék - haladó (6-14 év között)
 
Nagyoknak/Diákoknak és Felnőtteknek (140 cm felett)
 
C – junior pálya - zöld
D – magas pálya – piros - (14 év felett vagy szülői felügyelettel*)
E – extrém pálya – fekete – (18 év felett)
F – csúszó pálya – narancssárga - (10 év felett)

B, B2
Gyermekek pályái 1-1,5 méteres magasságban húzódnak végig és közel 30 db változatos feladatot foglalnak magukba. Többek közt olyan akadályokkal találkozhatnak a gyerekek, mint a mászó fal, a kuvik odú, a négykézlábas háló, a cikk-cakk híd, a rönkhíd vagy a 3 féle csúszó akadály. A szülők a gyerekeket a földön sétálva kísérhetik. 
 
Szülői vagy felnőtt kíséret nélkül a gyermekek nem tartózkodhatnak a Kalandparkban. 
 
Szülő-gyerek közös mászásra sajnos nincs lehetőég a gyerek pályákon. 
 
B2 pálya csak 6 és 14 év között használható
 
C, F, D
A diákok és felnőttek a C pályán kezdhetik próbára tenni magukat, ami 16 akadályból áll és 2-2,5 méteres magasságban lett kialakítva. Közkedvelt akadályai a medvehordó, a gólyaláb, tarzanlengés és a birodalmi lépegető.
 
Az F pálya az egyetlen olyan pályánk, mely csak csúszó akadályokat tartogat a vendégek számára. Itt 6 méteres magasságból indulva 9 csúszást követően érkeznek meg a földre a vendégek. Azonban ezt a pályát csak azok használhatják, akik már elérték a 140 cm-es magasságot és elmúltak 10 évesek. 
 
A D pályánk egy haladó pálya a 14 év feletti vendégeink számára. 16 akadállyal és 6 méteres magasságával igazi élmény diákoknak, felnőtteknek és családoknak egyaránt. Akadályok között 3 csúszó akadályt, vietnámi hidat, billenő rönköket, csőhidat, gólyalábat és hurok hidat találunk. Ezen a pályán van lehetőség arra, hogy 14 év alatti diák vendégek is próbára tehessék magukat, minek a feltételei a következőek: 
  • 140 cm-es magasság elérése
  • felnőtt kíséret, ami azt jelenti, hogy a kísérőnek is fel kell mennie a pályára
E
Extrém pálya, melyet csak 18 év feletti vendégeink használhatnak. Az E pálya akadályai energiát és tapasztalatot is igényelnek. A 8 méteres magasságot egy függőleges hálón való felmászás után érhetik el a vendégek, ahonnan 14 akadály leküzdésével jutnak el az utolsó, 90 méter hosszú csúszó akadályhoz. Az E pálya több változatos és nehéz akadályt rejt magába, melyek közül pár ismertebb: gólyaláb, kengyel, papagáj-hinta, függőleges és vízszintes hálók valamint a tiroli csúszó akadály.
 
Pár fontos és általános tudnivaló:
Felelősségvállalási nyilatkozat kitöltése mindenki számára kötelező, aki felszerelést kap és használja a pályát. 18 év alatti vendégek számára ezt a felnőtt kísérőnek kell kitöltenie. 14 év alatti gyermek felügyelet nélkül nem tartózkodhat a Kalandparkban.
 
Csoportos jelentkezés e-mailben lehetséges: budakeszi.kalandpark@gmail.com
 
 
VADASPARK KALANDPARK JEGYÁRAK 2018.
 
EGYÉNI KALANDPARK VADASPARK + KALANDPARK
FELNŐTT (1 óra) 2800.- Ft/fő 3600.- Ft/fő
GYEREK (1 óra) 2300.- Ft/fő 2900.- Ft/fő
DIÁK (1 óra) 2600.- Ft/fő 3200.- Ft/fő
CSALÁDI (2 óra) 8400.- Ft/fő 9800.- Ft/fő
CSALÁDI KIEGÉSZÍTŐ (2 óra) 2400.- Ft/fő 2600.- Ft/fő
CSOPORTOS
FELNŐTT (2 óra) 3800.- Ft/fő 4400.- Ft/fő
GYEREK (1 óra) 2100.- Ft/fő 2300.- Ft/fő
DIÁK (2 óra) 3300.- Ft/fő 3600.- Ft/fő

 
 

Felnőtt csoportok egyedi megállapodás szerint.
 
A felelősségi nyilatkozat ITT tölthető le.
............................................................................................................................................
  
További információ, csoportos bejelentkezés:
budakeszi.kalandpark@gmail.com
 
 
 
 
Oldal nyomtatása