Dinó Park
 Árjegyzék
 
Rendezvények
 
nyomozás
Letölthető füzet
Kényelmi
Babakocsi kölcsönzés
 
A Budakeszi Vadaspark erdei terepére nem javasoljuk a városi sétákra tervezett, kis kerekű babakocsikat. Mint ahogy kényelmes bakancs és tornacipő a megfelelő lábbeli viselet nálunk, úgy a nagyobb kerekű, strapabíró babakocsik használata ajánlott a legkisebbeknek! Hogy megkönnyítsük a közlekedést, a bejáratnál díjmentesen kölcsönözhető strapabíró terep-babakocsik várnak a látogatókra!
 
 
Baba-mama kuckó
 
Az otthon melegét és meghittségét próbáltuk a Budakeszi Vadasparkba varázsolni azok számára, akik karon ülő természetbarátokkal érkeznek. A pénztár mellett található kis házikót kényelmes fotellel, mikrohullámú sütővel, etetőszékkel és pelenkázóval szereltük fel, hogy szükség esetén minden kéznél legyen babák és mamák számára.A fűthető helyiségben az elhasznált pelenkák még télvíz idején is lecserélődhetnek.A Baba-mama kuckó nyitva tartása megegyezik a pénztár nyitvatartási idejével, a kulcsot a pénztárból kell elkérni!
 
 
WC, mosdó
 
A park bejáratához közel található a mosdók fűtött épülete.
 
Parkoló
 
A vadasparkhoz vezető bekötőút végénkialakított, nagyobb méretű murvás parkolóhasználata csak hétvégén és ünnepnapokon díjköteles (motorkerékpár 300.-Ft/nap; személygépkocsi 400.- Ft/nap; autóbusz 1000.- Ft/nap). A területen térfigyelő kamerák működnek, amik garantálják a parkoló autók biztonságát. Két parkolóhelyet mozgássérült látogatóink részére állandóan fenntartunk. A bekötőúton a parkolás természetvédelmi okok miatt nem engedélyezett.
 
Oldal nyomtatása