Dinó Park
 Árjegyzék
 
Rendezvények
 
nyomozás
Letölthető füzet
MedvExit
A Budakeszi Vadaspark legújabb attrakciója a manapság igen nagy népszerűségnek örvendő „szabadulós” játékok mintájára készült, némi vadasparkos csavarral: a MedvExit során ugyanis nem kiszabadulni kell, hanem éppen azt kell megakadályozni, hogy egy felelőtlen ember szabadon engedje Tibort és Romulust, a medvét. (Természetesen mindez csak játék, a medvéket senki sem fogja a helyéről kiengedni…)
 

 

"Játsszunk egy kicsit! Csak ti vagytok, akiket kiválasztottam, menekülni sincs értelme. A kapuk zárva vannak, hamarosan pedig jön az éj sötétje az erdő mélyén..." 

 

A közkedvelt szabadulós szobákban egymásra épülő logikai feladványokat kell végrehajtani, hogy végül a sikeresen összedolgozó csapat a közös szellemi erőfeszítés után kijuthasson az adott szobából vagy lakásból. A Budakeszi Vadasparkban, a MedvExit feladványainak sikeres végrehajtása mellé azonban a szabad ég szolgáltatja a kulisszát, a természetismeret pedig a témát.
A játék sikeres megoldásához nem szükséges komolyabb háttértudás, a feladatok logikai jellegűek.


A MedvExit átlagos hossza 60 perc, másfél óránként indulhatnak csapatok. A Budakeszi Vadaspark szervezői csoportonként minimum 2, maximum 15 főt várnak. A helyszín jellegéből adódóan ajánlott zárt cipőben, az évszaknak megfelelően öltözködni.
 

 

MedvExit

 

Akiknek ajánljuk:

14-99 éves korig, akik aktív pihenésre vágynak és szeretnék megmozgatni az

agytekervényeiket a szabadban, állatok között

Családoknak

Cégek csapatépítő tréningjeként

Középiskolás osztályoknak 

Egyetemista csoportoknak

Születésnapi, névnapi ajándéknak

 

A program ajándékutalványként előre megvásárolható!

 

 

MedvExit Junior

 

MedvExit Junior a MedvExit játékhoz hasonlóan, fiatalabb korosztálynak megfelelő feladatokkal, a „szabadulós” játékok tematikája szerint zajlik.

 

Akiknek ajánljuk:

 

8-14 éves korig, akiknek fontos a természetismeret és a szabadtéri aktív kikapcsolódás Születésnapi, névnapi ajándéknak, olyan szülőknek, akik rendhagyó élményt szeretnének gyermekeiknek adni 

Általános iskolás csoportoknak

Baráti csoportoknak, akár szülői kísérettel

Családoknak gyerekekkel

 

A program ajándékutalványként előre megvásárolható!

 

MedvExit árak:

(amely tartalmazza az egész napos Vadaspark belépőt)

 

2-5 fő - 15.000,- Ft/csoport

6-8 fő - 20.000,- Ft/csoport

9-10 fő - 22.700,- Ft/csoport

 

10 fő feletti létszám esetén 22.700,- Ft + a 11. ember után 1.600,- Ft/fő

(Pl. 12 fős csapat esetén 25.900,- Ft)


A MedvExit játékon való részvételi szándékot a program megkezdése előtt legalább 24 órával Farkas Ádámnál lehet jelezni a 06/70-670-7851-es telefonszámon, vagy a 
medvexit@gmail.com e-mail címen. Az e-mailben kérem, jelezze a korosztályt, hogy egyszerűbb vagy nehezebb játékot szeretnének-e, valamint szíveskedjenek elküldeni telefonos elérhetőségüket!

 

 
 
Oldal nyomtatása