Dinó Park
 Árjegyzék
 
Rendezvények
 
nyomozás
Letölthető füzet
Megközelítés és parkolási rend
A Budapesthez simuló hegyek közti völgyben megbújó Budakeszi Vadaspark a fővárostól alig húsz percnyire található. Tömegközlekedéssel legkönnyebben a Széll Kálmán térről induló busszal (222, 22A) közelíthető meg.
 
Budapest és Budakeszi határában a Szanatóriumi utcánál leszállva, az utca végéig begyalogolva, onnan jobbra követve a vadaspark irányát mutató jelző táblákat, mintegy húsz perces, erdőn át vezető kényelmes sétával érhető el a Vadaspark területe.
 
Autóval szintén a Szanatórium utcán kell behajtani, melynek végén jobbra fordulva már csupán az aszfaltúton kell végighaladni. Az út végén hatalmas parkoló várja a vendégeket.

Cím: 2092, Budakeszi 0210/12 hrsz.
GPS koordináták: 47.521923 / 18.935854
 
 
A BUDAKESZI VADASPARK megközelíthető:
  • kiépített aszfaltúton autóval,
  • turista útjelzésekkel jelölt erdei sétautakon
  • gyalog, kerékpárral
  • kijelölt szakaszokon lóháton
  • tömegközlekedéssel, néhány száz méteres sétával
 

Nagyobb térképre váltás

Parkolási rend
Gépkocsival érkező vendégeink, a Vadaspark bejáratától néhány méterre lévő több, mint 200 autó befogadására alkalmas területen tudnak parkolni. Mozgássérült vendégeink részére két parkolóhely van kijelölve. A belső parkolóban lévő autók biztonságát térfigyelő kamerák segítik.
 
Figyelem!
Hétvégi-, ünnep- és munkaszüneti napokon a parkolás díjköteles. A díjfizetés a vadasparkhoz vezető bekötőúton történik, a külső parkolónál. A külső parkoló továbbra is díjmentesen vehető igénybe. Kérünk minden tisztelt Látogatót, hogy  gépjárműveikkel csak a kijelölt helyeken parkoljanak, a megállni tilos táblák hatálya alá eső szakaszokat hagyják szabadon.
 
A parkolás díja hétvégi-, ünnep- és munkaszüneti napokon:
 
December hónap során (hétköznapokon és hétvégén is), a Budakeszi Vadaspark parkolója INGYEN igénybevehető, a látogatók számára!
 
Motorkerékpár: 300.- Ft/nap
Személygépkocsi: 400.- Ft/nap
Autóbusz: 1000.- Ft/nap

Az árak az ÁFÁ-t tartalmazzák.
 
A parkoló autókért, az autókban hagyott értéktárgyakért a Budakeszi Vadaspark felelősséget nem vállal.

 
 
********************************
 
Oldal nyomtatása