Hírlevél
Név:

E-mail:

AZ ŐSZI SZÜNETBEN IS
VACKOR 
 
APPS
 
Megközelítés és parkolási rend
A Pilisi Parkerdő Zrt. közleménye:

Szépjuhászné út lezárása fakitermelés miatt A Pilisi Parkerdő Zrt. a Budapest II. kerületi Szépjuhászné út menti erdőben a balesetveszélyes, elöregedett fák kitermelését végzi ezért 2014. október 19-én és október 26-án vasárnap 7:00-18:00 óra között a Szépjuhászné utat lezárják. A közlekedés és a lakók biztonsága érdekében egyes fák kivágása sajnos elkerülhetetlen, erre az erdészeti hatóság is kötelezte a Parkerdőt az XIV-G-31/09387-5/2014. számú határozatában. A közlekedés biztonságáért zajló munkavégzés idejére, 2014. október 19-én és október 26-án vasárnap 7:00-18:00 óra között a Szépjuhászné utat lezárják. Az időjárás befolyásolja a munkavégzést, amint vége a fakitermelésnek, megnyitják az utat. A munkaterületen összesen négy brigád dolgozik majd egyidőben, közöttük kosaras kocsival, alpin technikával és erdészeti munkagépekkel is dolgozók is vannak. Mindkét nap folyamán a behajtás a lakók számára időszakosan biztosított lesz a Szépjuhászné út Budakeszi úti kezdeténél és a Nagykovácsi úti körforgalom kihajtójánál, azonban hosszabb-rövidebb várakozási idővel ebben az esetben is számolni kell.

Megértésüket és türelmüket előre is köszönjük!

 
A Budapesthez simuló hegyek közti völgyben megbújó Budakeszi Vadaspark a fővárostól alig húsz percnyire található. Tömegközlekedéssel legkönnyebben a Széll Kálmán térről induló busszal (222, 22A) közelíthető meg.
 
Budapest és Budakeszi határában a Szanatóriumi utcánál leszállva, az utca végéig begyalogolva, onnan jobbra követve a vadaspark irányát mutató jelző táblákat, mintegy húsz perces, erdőn át vezető kényelmes sétával érhető el a Vadaspark területe.
 
Autóval szintén a Szanatórium utcán kell behajtani, melynek végén jobbra fordulva már csupán az aszfaltúton kell végighaladni. Az út végén hatalmas parkoló várja a vendégeket.

Cím: 2092, Budakeszi 0210/12 hrsz.
GPS koordináták: 47.521923 / 18.935854
 
 
A BUDAKESZI VADASPARK megközelíthető:
  • kiépített aszfaltúton autóval,
  • turista útjelzésekkel jelölt erdei sétautakon
  • gyalog, kerékpárral
  • kijelölt szakaszokon lóháton
  • tömegközlekedéssel, néhány száz méteres sétával
 

Nagyobb térképre váltás

Parkolási rend
Gépkocsival érkező vendégeink, a Vadaspark bejáratától néhány méterre lévő több, mint 200 autó befogadására alkalmas területen tudnak parkolni. Mozgássérült vendégeink részére két parkolóhely van kijelölve. A belső parkolóban lévő autók biztonságát térfigyelő kamerák segítik.
 
Figyelem!
Hétvégi-, ünnep- és munkaszüneti napokon a parkolás díjköteles. A díjfizetés a vadasparkhoz vezető bekötőúton történik, a külső parkolónál. A külső parkoló továbbra is díjmentesen vehető igénybe. Kérünk minden tisztelt Látogatót, hogy  gépjárműveikkel csak a kijelölt helyeken parkoljanak, a megállni tilos táblák hatálya alá eső szakaszokat hagyják szabadon.
 
A parkolás díja hétvégi-, ünnep- és munkaszüneti napokon:
 
Motorkerékpár: 200.- Ft/nap
Személygépkocsi: 300.- Ft/nap
Autóbusz: 700.- Ft/nap
 
A parkoló autókért, az autókban hagyott értéktárgyakért a Budakeszi Vadaspark felelősséget nem vállal.
 
********************************
 
Oldal nyomtatása